AÖF Yüzyüze öğretim Hizmetleri

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilerimiz, Yüzyüze Öğretim Hizmetleri kapsamında, bazı dersleri yüz yüze alabilme olanağı elde etmektedir.

Güz Döneminde Yüzyüze Öğretim dersleri 24 Ekim 2016 tarihinde başlayacak ve 13 Ocak 2017 tarihinde sona erecektir. (31 Aralık 2016, 1 Ocak 2017 ve arasınavların yapıldığı günler ile Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatil günlerinde dersler yapılmayacaktır.)

AİBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gölköy Kampüsünde 2016 – 2017 öğretim yılı Güz Döneminde açılan Yüzyüze Öğretim Dersleri şunlardır:

• İktisada Giriş I,
  • Genel Muhasebe I,
  • Matematik I,
  • Osmanlı Türkçesine Giriş I,
  • İstatistik I,
  • Mikro İktisat,
  • Finansal Yönetim I,
  • Maliyet Muhasebesi.
  • İngilizce I,
  • Arapça I
  • Arapça III

2016 – 2017 öğretim yılı  Güz Döneminde açılan Yüzyüze Öğretim Hizmetleri kapsamındaki derslere ilişkin güncel programa erişmek için lütfen tıklayınız.

Hafta içi akşamları AİBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gölköy Kampüsündeki ders programında belirtilen gün, saat ve sınıflarda yapılan yüz yüze öğretim dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği/öğrenci tanıtım kartı gösterilerek dersliklere girilebilmektedir. Yüz Yüze öğretim derslerine katılım zorunlu değildir.

Derslere katılmak isteyen öğrenciler, genel kuralların yanı sıra, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim gördükleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarına uymak zorundadırlar.

Yrd. Doç. Dr. Murat ÖZCAN
Akademik Danışmanlık Hizmetleri
Bolu İl Koordinatörü
Abant İzzet Baysal Üniversitesi