aöf yüztüze öğretim Hizmetleri

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilerimiz, Yüzyüze Öğretim Hizmetleri kapsamında, bazı dersleri yüz yüze alabilme olanağı elde etmektedir.

2016 – 2017 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik yüz yüze verilen akademik danışmanlık dersleri;

• Bahar Dönemi yüzyüze öğretim hizmetleri dersleri ise 13 Mart 2017 tarihinde başlayacak 26 Mayıs 2017 tarihinde sona erecektir.

Yüz yüze verilecek akademik danışmanlık dersleri aşağıda sıralanmıştır.

AİBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gölköy Kampüsünde 2016 – 2017 öğretim yılı Bahar Döneminde açılan Akademik Danışmanlık Dersleri şunlardır:

• İktisada Giriş II,
  • Genel Muhasebe II,
  • Matematik II,
  • Osmanlı Türkçesine Giriş II,
  • İstatistik II,
  • Makro İktisat,
  • Maliyet Yönetimi.
  • Finansal Yönetim II,
  • İngilizce II,
  • Arapça II
  • Arapça IV

Bahar Döneminde açılan Akademik Danışmanlık Derslerine ilişkin güncel program ekte sunulmuştur.

Dersler, resmî tatil günleri (23 Nisan, 01 Mayıs, 19 Mayıs), Açıköğretim sınavlarının yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılabilecek tatil günlerinde yapılmayacaktır. Merkezlere göre, hafta içi akşamları veya hafta sonları yapılan akademik danışmanlık dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği/öğrenci tanıtım kartı gösterilerek dersliklere girilebilmektedir. Akademik danışmanlık derslerine katılım zorunlu değildir.

Derslere katılmak isteyen öğrenciler, genel kuralların yanı sıra, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim gördükleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarına uymak zorundadırlar.

Yrd. Doç. Dr. Murat ÖZCAN
Yüzyüze Öğretim Hizmetleri
Bolu İl Koordinatörü
Abant İzzet Baysal Üniversitesi