AÖF Yüzyüze Öğretim Hizmetleri

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilerimiz, Yüzyüze Öğretim Hizmetleri kapsamında, bazı dersleri yüz yüze alabilme olanağı elde etmektedir.

2018 – 2019 Güz Döneminde Yüzyüze Öğretim dersleri 15 Ekim 2018 tarihinde başlayacak ve 11 Ocak 2019 tarihinde sona erecektir. (29 Ekim, 31 Aralık 2018, 1  Ocak 2019 ve ara sınavların yapıldığı günler ile Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatil günlerinde dersler yapılmayacaktır.)

BAİBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gölköy Kampüsünde 2018 – 2019 öğretim yılı Güz Döneminde açılan Yüzyüze Öğretin Dersleri şunlardır:

1. İktisada Giriş I,
  2. Genel Muhasebe I,
  3. Matematik I,
  4. Osmanlı Türkçesine Giriş I,
  5. İstatistik I,
  6. Mikro İktisat,
  7. Finansal Yönetim I,
  8. Maliyet Muhasebesi,
  9. Denetim (Yeni Ders),
  10. İngilizce I,
  11. Arapça I
  12. Arapça III.

2018 – 2019 öğretim yılı  Güz  Döneminde açılan Yüzyüze Öğretim Hizmetleri kapsamındaki derslere ilişkin güncel programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Hafta içi akşamları Bolu AİBÜ Gölköy Kampüsünde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Binası Bodrum katta yer alan 17 ve 23 no’lu sınıflarda ders programında belirtilen gün ve saatlerde yapılan yüz yüze öğretim dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği/öğrenci tanıtım kartı gösterilerek dersliklere girilebilmektedir. Yüz Yüze öğretim derslerine katılım zorunlu değildir.

Derslere katılmak isteyen öğrenciler, genel kuralların yanı sıra, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim gördükleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarına uymak zorundadırlar.

Yüzyüze Derslere İlişkin Güncel Program

Yrd. Doç. Dr. Murat ÖZCAN
Yüzyüze Öğretim Hizmetleri
Bolu İl Koordinatörü